Synen på sexköp förändras

Nu ansluter sig CUF till bland annat LUF Storstockholm och ställer sig bakom ett avskaffande av sexköpslagen. Vi i LUF Storstockholm tog detta beslutet efter en motion av bland annat mig redan i februari. Det är kul att även CUF riks nu tar ställning och förhoppningsvis kommer LUF riks att göra samma ställningstagande på kongressen i sommar (jag har tillsammans med ett antal andra människor motionerat om detta till kongressen).

Synen på försäljning och köp av sexuella tjänster förändras så sakteliga. Förhoppningsvis kan debatten snart flytta från prostitutionens varande eller icke-varande till att handla om hur man ska kunna utplåna trafficking samtidigt som man tillåter de människor som vill sälja sexuella tjänster.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Kommentera

%d bloggare gillar detta: