USA kommer äntligen ikapp om HBT och psykologi

Läser med glädje att USA:s psykologförbund APA äntligen har slagit fast att det inte går att bota homosexualitet med psykoterapi. Vad kan man säga, annat än välkomna till resten av den utbildade världen? Att homosexualitet inte går att bota med psykoterapi, elchocker, förbön eller något annat är väl belagt sedan länge. Det är ofattbart att det har tagit så här lång tid för psykologerna i USA att acceptera detta vetenskapliga faktum. Det är dock glädjande för alla HBT-personer i USA att det trots allt äntligen blivit så.

Intressant?

Permalänk till denna artikel: https://perpettersson.eu/2009/08/06/usa-kommer-antligen-ikapp-om-hbt-och-psykologi/

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.