Om Per

Per Pettersson

Per Pettersson

Bloggens författare är Per Pettersson, liberal debattör och politiskt aktiv.

Jag är född 1982 och har varit aktiv inom partipolitiken sedan 2007. Jag definierar mig som liberal, utan pre- eller suffix, dels eftersom jag inte gillar etiketter och dels eftersom liberalismen per definition är öppen för många tolkningar och inriktningar. Jag lever efter flera olika motton, men ett av dem är att omöjligt är ett ord som människor använder alldeles för ofta, speciellt inom politiken. Ett annat motto är förstås att jag planerar att leva för evigt – so far, so good.

Jag har tidigare varit aktiv i Liberala ungdomsförbundet och Folkpartiet liberalerna, men lämnade dem efter valet 2010. Därefter var jag under en period aktiv i projektet Liberaldemokraterna, men är sedan augusti 2013 medlem i Centerpartiet. För närvarande sitter jag i Solna stads Internationella kommitté för Centerpartiets räkning.

Jag agerar alltid utifrån det som jag anser vara rätt och riktigt. Jag låter inte andra saker spela in, exempelvis hur andra kommer uppfatta saker eller om det kommer att provocera någon. Vissa kan därför tycka att jag är lite kontroversiell. Andra älskar mig av samma anledning. Eftersom jag varken kan eller vill ändra på den jag är, så njuter jag av berömmet och låter kritiken, då den inte är konstruktiv, rinna av mig som vatten på en gås. Mina åsikter på bloggen är mina egna och grundar sig självklart på mina värderingar och åsikter om liberalismen, som du kan läsa mer om under Lila liberalism.

På fritiden älskar jag att fotografera och skapa på olika sätt. Skrivandet är ytterligare en aspekt av denna kreativa ådra och förutom bloggen är en av drömmarna en dag bli författare. Om dagarna arbetar jag med kommunikation och PR.

Kontakt

Du kan kontakta mig på per [at] perzec.net, på telefon 0736 34 75 61 eller Twitter @Perzec.

 

Permalänk till denna artikel: https://perpettersson.eu/om/