Grattis till mig!

Idag fyller jag år, något som brukar inträffa varje år den här tiden. Av mina trogna bloggläsare önskar jag mig i födelsedagspresent en länk till min blogg från era egna respektiva bloggar. Säg till om ni vill ha en länk tillbaka, jag kan ha missat några av er i min länklista.

Intressant?

Permalänk till denna artikel: https://perpettersson.eu/2010/03/28/grattis-till-mig/

2 kommentarer

  1. Ja må han leva!!! Grattis! Länken hos mig fick du visst i förskott men det kanske inte gör något? Själv fyller jag inte förrän i juli men jag har heller inget emot ett förskott så länka gärna till mig. http://blogg.aftonbladet.se/21909

    Ha det bra! Micke

  2. Grattis igen Per 🙂

    Jag såg att du har på länklistan har den blogg på mig frobbanliberal.wordpress.com, det är fel adress det ska vara andreasfroby.wordpress.com

    Ha det bra och keep the good work!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.