Svart måndag skäller ut tant Gredelin

Vi i Svart Måndag har gjort gemensam sak med Liberati och har idag en debattartikel publicerad i Expressen där vi förklarar varför Beatrice Ask har spårat ur totalt vad gäller drogtester av barn. Den här artikeln är dessutom framarbetad innan hennes senaste urspårning om kuvert i grälla färger till misstänkta sexköpare och behandlar inte den delen. Att arbeta in det i samma debattartikel hade blivit alldeles för spretigt. Dessutom är det lätt att förstå varför hennes kuvert är helt åt skogen fel, medan det däremot kan behöva förklaras mer om de juridiska och integritetskränkande aspekterna av drogtesterna.

Istället för att lägga ut texten här, rekommenderar jag debattartikeln och de relaterade bloggarna Svensk myndighetskontroll, In your face och Sagor från livbåten.

Intressant?

Permalänk till denna artikel: https://perpettersson.eu/2010/03/24/svart-mandag-skaller-ut-tant-gredelin/

2 pingar

  1. […] enbenta, Rick Falkvinge (PP), Den nya medborgarrättsrörelsen, Scaber Nestor, Det perfekta livet, Per pladdrar på, Pezster Whatsupsthlm, Staffan B, Opinionsbloggen, Svensk Myndighetskontroll, Sagor från […]

  2. […] enbenta, Rick Falkvinge (PP), Den nya medborgarrättsrörelsen, Scaber Nestor, Det perfekta livet, Per pladdrar på, Pezster Whatsupsthlm, Staffan B, Opinionsbloggen, Svensk Myndighetskontroll, Sagor från […]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.