Till Calle från Svart Måndag

Människorättsnätverket Svart Måndag, där jag har förmånen att vara presidial, har skrivit ett brev till Carl Bildt angående situationen i Iran och den senaste tidens avrättningar där. Vi är djupt bekymrade över det som sker i Iran, något vi också varit under en längre tid. Antagligen hamnar brevet i någon hög i någon tjänstemans inkorg på utrikesdepartementet. Med lite tur kan det dock väcka debatt och faktiskt tvinga fram någon form av förändring i Sveriges relation till diktaturen Iran. Det är faktiskt inte för mycket att hoppas på, även om det inte är det mest sannolika.

Permalänk till denna artikel: https://perpettersson.eu/2010/05/30/till-calle-fran-svart-mandag/

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.