Valtester 2010 #2

Nu har DN fått upp sitt eget valtest, som inte är samma som SvD och många andra tidningar använder. Inga stora överraskningar i resultatet för min del, utan det ser ut ungefär som det brukar.

Resultat av DN:s valtest 2010

Permalänk till denna artikel: https://perpettersson.eu/2010/06/18/valtester-2010-2/

2 kommentarer

  • Tobias18 juni 2010 kl. 12:42
  • Svara

  Jag tycker det var lite tråkigt, för jämförelsens med SvD:s test skull, att Sverigedemokraterna utelämnats. Jag hade gärna sett Piratpartiet och Feministiskt Initiativ i listan också. De är ju tre partier som har starka åsikter i flera av dessa frågor, även om de kanske inte har lika ”heltäckande” program som de sju riksdagspartierna.

  I övrigt tycker jag att det där med licensjakt på varg är en högst perifer fråga när det gäller vilka som skall styra vårt land.

  1. Ja, det är trist att DN valt att bara ha nuvarande riksdagspartier med. Man kunde ju åtminstone haft med PP som ju faktiskt sitter med i EU-parlamentet till och med.

   Sen undrar jag också varför det pratas så mycket vargjakt medan det inte pratas något om personlig integritet i princip. Inte heller talas det om HBT-frågor och då framför allt transfrågor. Varför har plötsligt vargjakten kommit upp som ett så viktigt ämne? Obegripligt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.