Bloggen är varken gömd eller glömd

Några kanske har reagerat på att det inte postats så mycket på bloggen på ett tag. Förklaringen är att det händer väldigt mycket annat just nu. Dels är jag inblandad i att starta upp Liberaldemokraterna, dels ska jag se mig om efter nytt jobb efter att det visat sig att jag är rejält överkvalificerad för de arbetsuppgifterna som min nuvarande tjänst innebär. Det lämnar lite för lite tid åt bloggen när man samtidigt ska försöka sköta arbetet. Inom kort kommer jag att ta ut mina insamlade semesterdagar, flextid mm vilket innebär att jag kommer ha lite ledigt. Då är det bara parti, jobbsökande och skriva klart exjobbet som ligger på mina axlar, vilket bör innebära att jag återigen har tid för bloggen. Det betyder att du, kära läsare, snart kan uppröras över samma saker som jag, alternativt uppröras över mina åsikter. Oavsett vilket är du hjärtligt välkommen.

Permalänk till denna artikel: https://perpettersson.eu/2010/11/29/bloggen-ar-varken-gomd-eller-glomd/

1 kommentar

  1. Per.

    Glöm för guds skull inte Ung Liberal!

    Hoppas att du börjar skriva snart igen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.