Tankar efter LUF Storstockholms årsmöte 2009

Nu i helgen avverkade LUF Storstockholm sitt årsmöte. Under mötets gång bloggade jag på min andra blogg, där kan ni följa utvecklingen kring de mest intressanta punkterna.

Jag känner mig nöjd med resultatet, framför allt vann vår sida omröstningen om sexköpslagen och LUF Storstockholm vill nu avskaffa sagda lag, på grund av dess skadliga effekter och oliberala bakgrund.

Självklart är jag också glad över att ha fått förnyat förtroende som andre vice distriktsordförande. Jag lovar att kommande år kommer att bli väldigt intressant i distriktet, sällan har vi haft ett så stort engagemang och så många aktiva medlemmar.

Gott nytt liberalt 2009!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Permalänk till denna artikel: https://perpettersson.eu/2009/02/16/tankar-efter-luf-storstockholms-arsmote-2009/

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.