10 000 klick

Idag passerade jag 10 000 klick på bloggen. Jag startade upp på den här adressen den 10 mars i år, vilket betyder att det tog något över 4 månader att nå upp till detta. Smickrande, måste jag säga, det betyder nästan 2 500 klick per månad.

Fortfarande är det mitt blogginlägg om heteronormativiteten inom polisen, närmare bestämt beträffande uttalanden i samband med våldtäkter, som har lockat flest läsare. Fler än 1 000 klick har det fått hittills och det har ett par hundra klick ner till tvåan. Frågan är om det befäster sanningen att ”sex säljer” eller om det faktiskt var ett engagerande ämne.

Hursomhelst vill jag tacka er, alla mina läsare! Hoppas att ni fortsätter att titta in här på bloggen.

Intressant?

Permalänk till denna artikel: https://perpettersson.eu/2009/07/16/10-000-klick/

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.