Håll ordning på partierna, Gudrun!

Gudrun Schyman skäller idag på Newsmill ut ”Folkpartiet, Sven Littorins parti”.

Snälla Gudrun, Folkpartiet liberalerna är inte samma sak som Littorins Nya moderater. Vi är dessutom tydliga feminister med bl.a. Birgitta Ohlsson i spetsen. Att säga att vi inte har några folkpartistiska feminister på barrikaderna tyder med andra ord på att Gudrun vet att Ohlsson och Littorin inte tillhör samma parti, men att det av någon anledning inte framgått att Birgitta är folkpartist. Eller så har Gudrun (vilket jag har svårt att tänka mig) helt glömt bort Birgitta Ohlsson.

Per Altenberg skriver mer på temat.

Intressant?

Permalänk till denna artikel: https://perpettersson.eu/2009/10/22/hall-ordning-pa-partierna-gudrun/

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.