Bostadspolitisk kampanj från FP

Bara en dag efter att jag kritiserar de rödgrönas brist på visioner och nytänkande i sitt bostadspolitiska program, inbjuder Folkpartiet liberalerna i Stockholms län till kommentarer på sin nya bostadspolitiska kampanj, enligt modell från folkpartisterna i stadshuset. Här är det visionärt, med förenklade regler från boverket och små, billiga bostäder till studenter som undantas från normerna.

Kampanjen är inte heltäckande, men den går i rätt riktning, till skillnad från den rödgröna rörans politik. Ser fram emot en bra kampanj som kan visa varför det är ett liberalt synsätt som kommer att leda till fler bostäder, inte ett planekonomiskt synsätt med förbud mot användning av grön el om den används till ”fel” saker.

Intressant?

Permalänk till denna artikel: https://perpettersson.eu/2010/02/04/bostadspolitisk-kampanj-fran-fp/

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.