Framtidens politik: idéutveckling på nätet

Folkpartiet i Stockholms stad har, som jag tidigare skrivit, ett programarbete på webben. Genom en bloggplattform kan vem som helst lämna förslag och kommentarer på de programutkast som läggs upp. Jag har själv varit delaktig i arbetet och den plattform som nu används plockade jag fram. Nu har även SvD uppmärksammat programarbetet, vilket är kul. Jag hoppas det kommer många bra och utvecklande kommentarer, ju fler idéer desto bättre, även om det självklart är partiets medlemmar som har sista ordet i vilka idéer som ska användas och vilka som ska förkastas.

Intressant?

Permalänk till denna artikel: https://perpettersson.eu/2010/02/10/framtidens-politik-ideutveckling-pa-natet/

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.