Bakåt eller framåt?

Det är inte ofta jag lägger upp korta inlägg med hyllningar, men för en gångs skull ska jag göra det. Alliansens nya kampanj är nämligen så klockren att det inte går att undvika. Affischernas enkla budskap är bakåt eller framåt? Om det är något som blivit tydligt med de rödgröna uppgörelserna så är det att det mesta handlar om att backa reformer och återställa saker. De rödgrönas politik handlar om att backa bandet, riva upp och återgå till äldre tider. För mig som tror mer på framtid och utveckling än dåtid och stagnation är valet enkelt. Jag vill framåt, jag vill ha reformer och jag vill att hela samhället ska utsättas för kritisk granskning. Därför kan jag inte göra annat än att rösta på Alliansen den 19 september. Jag tror att vi är många som känner på det sättet.

Bakåt eller framåt? Alliansens nya kampanj.Fler som bloggar om kampanjen är Rasmus Jonlund, Annika Beijbom, Tommy Rydfeldt, Christer Sörliden, Magnus Andersson, Per Ankersjö, Amanda Brihed (Kandidat 42), Adam Cwejman, Linnéa Darell, Johan Hedin, Mary X Jenssen, Mathias Sundin och många fler.

Permalänk till denna artikel: https://perpettersson.eu/2010/08/12/bakat-eller-framat/

2 kommentarer

    • Viktor Tullgren13 augusti 2010 kl. 00:30
    • Svara

    Men vännen man börjar undra. Alla ni regeringsbloggare har ju nästan samma budskap, det är så man börjar tro att ni har börjat organisera er 😉

    1. Haha, nåja vi gillar ju budskapet i vår kampanj, det sammanfattar skillnaderna så bra =) Organiserade är nog synd att kalla oss, men vi har börjat prata med varandra och träffas åtminstone, jag var ute och drack öl med ett gäng av de andra i onsdags t.ex.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.