Give your change for change!

Amanda BrihedOm någon har missat det så är jag sedan en tid tillbaka ansvarig för Amanda Briheds personvalskampanj och även pressekreterare för hennes räkning. Mitt uppdrag är med andra ord att få tillräckligt många att kryssa Kandidat 42 för att ta henne hela vägen in i riksdagen.

Amanda är en äkta liberal som är konsekvent i sin ideologi och som kan föra med sig förändring till politiken. Genom hennes kamp mot tvångssteriliseringarna av transpersoner har det äntligen börjat hända saker, vilket ni som följer min blogg antagligen har uppmärksammat redan. Amanda var också den som grundade människorättsnätverket Svart Måndag, som kämpar för personlig integritet och mänskliga rättigheter över alla partigränser. Hennes roll i att bakom kulisserna hjälpa till få till stånd de små men viktiga förändringarna i FRA-lagen var större än många inser.

För att ta Amanda till riksdagen behöver vi mer än bara entusiaster och glada tillrop. För att nå ut till tillräckligt många människor behöver vi också ekonomiska medel till att trycka upp flygblad och annat. Hur gärna vi som redan är engagerade än vill, så är det inte många av oss som har tillräckligt med pengar för att bekosta allt detta. De flesta av oss är unga, ofta studenter. Därför behöver vi all hjälp vi kan få. Med anledning av det startar jag idag kampanjen Give your change for change! Jag vet, engelska kampanjnamn i en svensk riksdagsvalrörelse… Men jag är lite kär i namnet, så jag struntar i ”kill your darlings” i det här fallet.

Give your change for change är en enkel kampanj. Den fungerar så att alla vi som samlar våra växelpengar i en burk där hemma, eftersom vi inte vill ha en massa mynt i fickorna, donerar dessa pengar till Amanda Briheds kampanj. Lättast är att sätta in dem på kampanjkontot direkt, konto 5694 31 114 26 i SEB. Det går också att donera motsvarande summa via PayPal på Amandas blogg, det finns en knapp uppe i vänsterhörnet.

Andreas Froby har tidigare dragit igång sin kampanj 42, där han uppmanar alla som vill och har möjlighet att donera 42 kronor minst en dag i veckan till Amanda Briheds kampanj. Om du känner att du har råd och vill, är du givetvis välkommen att göra det också.

Tillsammans kan vi se till att föra Amanda Brihed, Kandidat 42, hela vägen till riksdagen.

Intressant?

Permalänk till denna artikel: https://perpettersson.eu/2010/08/14/give-your-change-for-change/

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.