Almedagsbloggandet 2011 begynner

Kom till Visby igår eftermiddag, med en färja som försenats på grund av att den tidigare under dagen varit delaktig i en sjöräddning. Missade förstås större delen av söndagen, men hann åtminstone med Efterfrågat hos Fjärde storstadsregionen. Synd att Gabrielsson inte hade kommit ännu och att det därför inte blev några imitationer.

Som vanligt lär bloggen vakna rejält till liv under veckan, eftersom det är svårt att röra sig på seminarier och debatter utan att bli påverkad, inspirerad eller upprörd. Oavsett känslan som väcks, finns det gott om material för att skriva bloggposter och tweets på en industriell skala.

Sitter för tillfället på Bloggplats H12 hos Almega, vilket lär vara bas för bloggandet under veckan. Det blir premiär för mig här, eftersom jag inte kunde närvara på förra årets politikervecka och det var då Bloggplatsen lanserades.

Jag låter höra av mig under veckan, var så säkra.

Permalänk till denna artikel: https://perpettersson.eu/2011/07/04/almedagsbloggandet-2011-begynner/

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.