EU-valtester del III: Axess

Ok, Axess Partikompass är inte speciellt anpassat efter EU-valet utan är ett allmänt test för att testa din partitillhörighet. Det fokuserar på inrikespolitiken istället. Uppenbarligen är jag mer folkpartist inrikespolitiskt än jag är på EU-nivå. Eftersom Folkpartiet liberalerna har så pass olika kandidater på listan går det ändå alldeles utmärkt att hitta en kandidat som står för liknande åsikter som jag gör och därmed kryssa denna.

Trenden att det är Folkpartiet liberalerna och Centerpartiet som är i topp hela tiden är dock genomgående även i detta tredje test.

Axess partikompass

Permalänk till denna artikel: https://perpettersson.eu/2009/05/23/eu-valtester-del-iii-axess/

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.