EU-valtester del IV: Makthavare.se

Då har jag testat EU-valtestet på Makthavare.se också. Även här ligger centern bra till, tätt följd av FP. Den här gången kom moderaterna högre upp än tidigare också. Vi kan dock konstatera att Olle Schmidt, Folkpartiet liberalernas nuvarande parlamentariker som jag uppskattar mycket, är den som liknar mig näst mest av alla kandidater. Det verkar ju lovande. Att jag också delar många åsikter med Christofer Fjellner var inte någon överraskning. Centerns kandidat som jag tydligen liknar mest vet jag däremot inget om, jag har bara sett ansiktet och namnet på ett antal valaffischer runt om i Stockholm.

Makthavare.se EU-test

Permalänk till denna artikel: https://perpettersson.eu/2009/05/25/eu-valtester-del-iv-makthavare-se/

1 kommentar

  1. skrämmande att se vilken skillnad det blev när jag gjorde tre test, eller SÅ stor skillnad var det inte på två, men det första vart ju helt olikt.

    första: Fp C eller Kd
    andra: V Mp eller S
    tredje: V Mp eller Jl
    Kanske för att Junilstan inte var med på andra. Kolla min blogg så får du se. 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.