Din guide till EU-valets öppna HBT-kandidater

QX.se har publicerat en lista över de öppna HBT-personer som står på partiernas listor till EU-valet. Mina kolleger i HBT-liberalernas styrelse, Martin Andreasson och Catrine Norrgård, finns självklart med i listningen. Martin kan stoltsera med att vara den kandidat som svarat mest utförligt på frågorna från QX och att han dessutom är den som har bredast och bäst politik för EU. Det gäller både HBT-frågor och övriga politiska frågor. Catrine lyfter fram ett Europeiskt FBI som ett bra verktyg för att stoppa människohandeln, något även jag och Jenny Sonesson är väldigt överens om trots våra motstridiga åsikter om sexköpslagen.

Det glädjer mig mycket att se listningen på QX.se eftersom det sätter fokus på EU-valet och hur HBT-frågor kan drivas på EU-nivå. Dessutom är det bra reklam för de liberala kandidaterna eftersom de har så otroligt bra svar på frågorna.

Permalänk till denna artikel: https://perpettersson.eu/2009/05/26/din-guide-till-eu-valets-oppna-hbt-kandidater/

1 kommentar

  1. Härlig mix av liberalism och HBT-frågor! Världen enligt Per, minsann! 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.