Mer om Las, nu från CUF

Jag är duktig på att fånga upp trender tydligen. Igår skrev jag om behovet av att se över arbetsmarknadslagstiftningen och att reformera Las, idag skriver CUF-ordföranden Magnus Andersson om samma sak på Politikerbloggen.

Mycket av min egen argumentation går igen i Magnus Anderssons inlägg. Framför allt är Las skadligt för unga.

Dessutom skriver Sanna Rayman om det på SvD:s ledarsida.

Känns bra att få medhåll från meningsfränder, och stenhårt mothugg från motståndarlägren. Det betyder sannolikt att man gör något rätt.

Intressant?

Permalänk till denna artikel: https://perpettersson.eu/2009/06/17/mer-om-las-nu-fran-cuf/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Suck…
  LAS hindrar inte ungdomar från att få jobb. I verkligheten så vill företag ha kvar de unga arbetarna och bli av med gamlingarna. LAS tvingar dock företagen att köpa ut de gamla, som då får lite mer att leva för på ålderns höst.

  Jag var den enda under 50 som fick sparken från lagret jag jobbar på. Och det var för att jag och fackklubben fixade så att jag kunde gå med på frivillig uppsägning eftersom jag ville plugga. Resten av varslet löstes genom avtalspensioner.

 2. Dagens mest trendkänslige! Nästan lite överbegåvad måste jag säga. Var du ett a-barn i din uppväxt eller?!

  • M17 juni 2009 kl. 14:15
  • Svara

  Du är jätteduktig! Tänk om jag också kunde fånga upp trender så bra..

  1. Hej sarkasm =)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.