Dags att börja fundera på jobb

Nu är det 6 månader kvar av mitt vikariat i Stockholms stadshus. Med andra ord börjar det bli dags att öppna ögon och öron och leta efter något nytt jobb som kan ta vid där det här slutar. Det ska bli kul och jag hoppas att jag med den här framförhållningen ska kunna hitta något vettigt att göra. Jag vet ju själv vad jag är bra på och vad jag vill jobba med.

Så om du som läser min blogg känner till någon jobböppning, med start lite efter nyår, säg till mig så jag kan söka eller tipsa dem om mig så de kan höra av sig! Jag söker företrädesvis jobb som följande:

 • Pressekreterare
 • Politisk sekreterare
 • Informatör/kommunikatör
 • Kommunikationsstrateg (speciell sakkunskap inom nya medier)
 • Politiskt sakkunnig
 • Layoutare/grafisk formgivare
 • Fotograf
 • Journalist/skribent

Det är ett starkt önskemål att det ska finnas en viss flextid i jobbet.

Önska mig lycka till!

Permalänk till denna artikel: https://perpettersson.eu/2009/09/01/dags-att-borja-fundera-pa-jobb/

2 kommentarer

  • calandrella2 september 2009 kl. 20:32
  • Svara

  Lycka till! 🙂

  1. Tack 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.