Provval

Idag börjar Folkpartiet liberalernas provval till riksdagslistan för Stockholms stad respektive Stockholms län. Själv ställer jag upp till stadens riksdagslista. Jag hoppas att få förtroendet från partiets medlemmar att stå med på listan så jag kan driva frågor om den personliga integriteten och mot övervakning och förmynderi från statens sida. Dessutom tar jag med mig ett engagemang för minoriteter samt ett intresse för kulturpolitik.

Vill du veta mer om vad jag driver för frågor rekommenderar jag att du läser mitt valmanifest.

Vi som kandiderar har fått chansen att spela in ett kort videoklipp där vi får berätta mer om oss. Här är min film:

Fram till den 12 oktober håller provvalet på. Hoppas att många medlemmar i FP Stockholm vill ge mig ett kryss.

Intressant?

Permalänk till denna artikel: https://perpettersson.eu/2009/09/28/provval/

2 kommentarer

    • calandrella28 september 2009 kl. 23:31
    • Svara

    Lycka till!

    1. Tack =)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.