En marschall för demokratin

Ikväll arrangerar vi liberaler en manifestation till minne av tre saker. Det är 20 år sedan Berlinmuren föll, men samtidigt 71 år sedan Kristallnatten och 16 år sedan bombningen av bron i Mostar, Bosnien. Den 9 november är ett datum som inneburit avgörande förändringar för Europa, förändringar som påverkat demokratin, freden och friheten.

Vi i Folkpartiet liberalernas EU-nätverk i Stockholm vill tillsammans med Liberala studenter, Liberala ungdomsförbundet, Liberal mångfald och HBT-liberaler uppmärksamma datumet. I praktiken innebär det att vi anordnar en manifestation vid Kulturhuset ikväll klockan 16.30 där vi tänder marschaller, ett ljus i mörkret som brinner för demokrati och frihet.

Alla är välkomna att komma förbi och tända en marschall. Vi säljer dessa och pengarna går oavkortat till SILC:s internationella arbete, bland annat för att hjälpa demokratisträvandena i Vitryssland. Se mer information på Facebook.

Läs också vad Per Altenberg (2), Mark Klamberg, Pär Gustafsson och Annika Beijbom skriver om detta.

Intressant?

Permalänk till denna artikel: https://perpettersson.eu/2009/11/09/en-marschall-for-demokratin/

3 pingar

  1. […] gärna SvD, Per Altenberg, Per Pettersson, Mark Klamberg, Adam Cwejman, Annika Beijbom, Sebastian Hallén, Amanda […]

  2. […] även vad Mark Klamberg, Per Pettersson, Pär Gustafsson och Annika Beijbom […]

  3. […] ingången till Stadsteatern. Tid: 16.30-17.30. Läs mer om manifestationen också: Mark Klamberg, Per Pettersson och Per Altenberg och […]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.