Politometern: mest inflytelserika FP-bloggarna

Sajten Politometern indexerar politiska bloggar, sorterar dem efter politisk åskådning och håller under den här veckan på med sin presentation av de mest inflytelserika bloggarna i Sverige just nu.

Idag var det dags för oss som är associerade med Folkpartiet liberalerna.

För egen del hamnade jag på en hedrande 18:e plats. Det är bara två placeringar sämre än Lotta Edholm, något jag tycker är väldigt bra jobbat av mig själv (nej, jag är inte självgod, men kanske lite överraskad). Det ska bli intressant att försöka jobba sig uppåt på listan. Jag har ju varit lite inaktiv nu över jul och nyår, så det är först nu jag har kommit igång igen på allvar. Inspirationen försvann lite med nyhetstorkan och med den allmänt avslappnade stämningen som följde med helgerna.

Andra som skriver om Politometerns ranking är Amanda Brihed (mest inflytelserika kvinnliga FP-bloggaren, grattis!), Mattias Lönnqvist, Per Altenberg, Sebastian Hallén, Rasmus Jonlund, Seved Monke och Christer Sörliden.

Intressant?

Permalänk till denna artikel: https://perpettersson.eu/2010/01/27/politometern-mest-inflytelserika-fp-bloggarna/

1 ping

  1. […] rankad bland Folkpartiets toppolitiker (10). Läs även vad Rasmus Jonlund, Christer Sörliden, Per Pettersson och […]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.