FP Stockholms valplattform 2010

Folkpartiet liberalerna i Stockholms stad har idag presenterat sitt förslag till valplattform 2010. Arbetet kommer att ske på samma sätt som tidigare, genom att det ligger ute på en bloggplattform (som jag är stolt över att ha varit med om att ta fram) för att därigenom bjuda in till kommentarer, synpunkter, idéer och kritik från alla medborgare. Den öppenhet som FP har i sitt programarbete saknas i andra partier och Lotta Edholm med medarbetare har under det gångna året visat framfötterna rejält beträffande den nya tekniken och de möjligheter som ges genom de sociala medierna. Genom detta kan man skapa en ny sorts dialog med medborgarna, något som tidigare inte varit möjligt.

Det ska bli riktigt kul att se vad som blir resultatet av detta stora programarbete.

Andra som skriver om detta är Madeleine SjöstedtMark Klamberg, Seved Monke, ShaneRasmus Jonlund, Carina Boberg, och Mattias Lönnqvist.

Intressant?

Permalänk till denna artikel: https://perpettersson.eu/2010/02/01/fp-stockholms-valplattform-2010/

1 ping

  1. […] have been hard at it today. Why not check out what others have to say? Seved Monke, Rasmus Jonlund, Per Pettersson, Mark Klamberg, Madeleine […]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.