Birgitta Ohlsson ny EU-minister?

Det ryktas på morgonen idag att Birgitta Ohlsson blir ny EU-minister. Tidigare ryktades det om att hon inte var aktuell, eftersom hon dels varit illojal mot regeringen i bl.a. FRA-omröstningen, samt att hon är gravid med väntad nedkomst i sommar. Även om hon kanske inte varit Jan Björklunds förstahandsval, som ryktet gör gällande, så hoppas jag verkligen att en glädjande presskonferens väntar senare idag och att vi får en lika kompetent ny EU-minister som den som vi nyss skickat till Bryssel.

Gör oss inte besvikna nu, Jan – vi är många som håller tummarna för Birgitta!

Läs också Jesper Svensson.

Intressant?

Permalänk till denna artikel: https://perpettersson.eu/2010/02/02/birgitta-ohlsson-ny-eu-minister/

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.