Valtester 2010 #3

Nu har jag via Andreas Froby hittat ett till valtest, på valkompass.se. Bifogar mitt resultat här och konstaterar att FP ligger bra till men att en kombo av PP och FP, med extremt liberal politik vad gäller såväl livsstil och integritet som ekonomi, är det som passar mig bäst.

Staplar Valkompass.se, moderaterna och folkpartiet liberalerna i klar topp följda av piratpartietKarta valkompass.se, med resultatet långt uppe till höger, mer frihetligt än alla partier utom Piratpartiet men mer höger ekonomiskt än piratpartiet.

Permalänk till denna artikel: https://perpettersson.eu/2010/07/01/valtester-2010-3/

3 kommentarer

 1. Vissa tester ger ganska konstiga och inkonsekventa utfall i min mening.

  Jag har gjort ett tiotal olika nu och det har varit blandad kompott 😉

  Här är en länk till fler olika test:
  http://www.tiotips.nu/view.asp?ID=83

  • Tobias2 juli 2010 kl. 00:23
  • Svara

  Vad intressant! När jag gör testet hamnar partisymbolerna på annorlunda platser än när du gör det! Jag som trodde att de positionerna representerade partiernas åsikter och inbördes ”avstånd”, oavhängigt hur man har svarat.

  1. Det trodde jag med faktiskt, även om jag blev väldigt fundersam när centern och sverigedemokraterna hamnade så nära varandra. Men då vet vi att det snarast är avståndet från en själv som är intressant då.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.