Valtester 2010 #8

Har idag testat Valkalkylatorn som Expressen precis har lanserat. Inga direkt överraskningar, C och FP i topp som vanligt. Det blir så när man är liberal. Även om vissa utspel från FP på senare tid har fått många att undra över de liberala värderingarna i partiet, så är de utspelen ett tecken på en allt mer populistisk partiledning och avspeglar inte partiets åsikter. Därför vore det bästa om partiledningen antingen började följa den liberala ideologin eller avgå, eftersom partiets verkliga åsikter är mycket mer liberala än vad det verkar just nu.

Resultat Expressens valkalkylator, C och FP i topp, Fi och V i botten.

Permalänk till denna artikel: https://perpettersson.eu/2010/08/21/valtester-2010-8/

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.