Grattis, Cecilia!

Den nya EU-kommissionen har presenterats. Om den godkänns av EU-parlamentet kommer vår svenska kommissionär Cecilia Malmström att få en av de tyngsta posterna. Med ansvar för inrikesfrågor med inriktning på migration och polis kommer hon att vara central på många sätt de kommande fem åren. Med ansvar för kampen mot organiserad brottslighet ges hon också möjlighet att verka för en liberal kärnfråga, det så kallade ”europeiska FBI”, i praktiken ett fördjupat samarbete som ska kunna bekämpa brottslighet oberoende av gränser.

Det finns inget annat att säga än ett stort grattis! Cecilia kommer att göra ett sjukt bra jobb, det är jag säker på.

Intressant?

Permalänk till denna artikel: https://perpettersson.eu/2009/11/27/grattis-cecilia/

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.