Kandidat 42 på allas läppar

Amanda Brihed är en mycket god vän till mig. Hon är också en av de starkaste människor jag känner och hennes kamp för transpersoners rättigheter inspirerar mig och många andra. Idag uppmärksammas hon både på Expressens ledarsida och i Aftonbladet TV. Ledaren och inslaget talar för sig själva och jag konstaterar bara att skälen för att kryssa in henne i riksdagen bara blir fler och fler.

Det är dags för Sverige att få sin första öppna transsexuella riksdagsledamot. Bor du i Stockholms län utom Stockholms stad, tycker jag att du ska kryssa nummer 42 på Folkpartiet liberalernas lista i höstens val. Riksdagen behöver Amanda.

Permalänk till denna artikel: https://perpettersson.eu/2010/07/27/kandidat-42-pa-allas-lappar/

3 pingar

  1. […] Kandidat 42 på allas läppar […]

  2. […] uppmärksammas och för kandidat 42 på Folkpartiet Liberalernas Riksdagslista i Stockholms Län kommer in, som är Amanda […]

  3. […] This post was mentioned on Twitter by Robert af Leijonart and Andreas Froby, Per Pettersson. Per Pettersson said: Kandidat 42 på allas läppar: http://wp.me/prWTN-s9 […]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.