Nakenhet är inte onaturligt

Läser i tidningen Nu att folkpartisten Leif Avlskarl lämnar sina politiska uppdrag, i protest mot att den folkpartistiske idrottslärare som visade sig framför sina elever i ett omklädningsrum med ”bara” en hink för att skyla sig är välkommen tillbaka i partiet.

Ett bra beslut. Om man tror att ungdomar får men för livet av att veta att även deras lärare kan vara utan kläder ibland, bör man nog lämna ett liberalt parti.

Permalänk till denna artikel: https://perpettersson.eu/2010/09/30/nakenhet-ar-inte-onaturligt/

1 ping

  1. […] mot att Alfborger fick komma tillbaka. Detta beslut välkomnades i sin tur av den lila liberalen Per Pettersson: Ett bra beslut. Om man tror att ungdomar får men för livet av att veta att även deras lärare […]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.